Vliegers SUPERDEALS

 

Altijd al eens willen spelen met de krachten van de natuur?Vliegeren is een geweldige hobby, heerlijk buiten bezig zijn, ontspannend maar wel sportief !​

Op zoek naar een ander model, merk of een mooie aanbieding? kom eens langs, in onze winkel in Renesse volop keus, scherpe prijzen, nog meer deals en een mooie gelegenheid om nog even heerlijk te gaan vliegeren op een van de stranden rond Renesse

Let op! soms hebben we in de winkel een nog scherpere aanbieding omdat we daar niet te maken hebben met verpak en verzendkosten. Natuurlijk is het maken van een aanbieding op maat voor bijvoorbeeld een set vliegers ook het beste mogelijk in onze shop. Volgens ons komt het niet vaak voor dat u een lagere prijs gaat vinden. Ziet u een lagere prijs, laat het aub weten en we komen er vast uit!

Wij verzenden alleen binnen Nederland!

www.schouwsewinkel.nl

openingstijden winkel:

 

ivm het corona virus hanteren wij flexibele openingstijden! komt u speciaal voor ons dan adviseren wij u om vooraf contact met ons op te nemen! Afhankelijk van weekend,vakantiedrukte en weer zijn wij korter of langer open! Voorlopig alleen afhalen en vanaf begin maart op afspraak!

In onze rubriek superdeals bieden wij een aantal leuke kites tegen speciale prijzen aan om in deze lastige tijden eens lekker buiten te kunnen onstspannen! Ook in de winkel hebben wij volop voorraad en leuke extra aanbiedingen om deze lastige periode sportief door te komen.

 

© 2010 - 2021 schouwsewinkelvliegers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel