Vliegers SUPERDEALS

 

Altijd al eens willen spelen met de krachten van de natuur?Vliegeren is een geweldige hobby, heerlijk buiten bezig zijn, ontspannend maar wel sportief !​

Op zoek naar een ander model, merk of een mooie aanbieding? kom eens langs, in onze winkel in Renesse volop keus, scherpe prijzen, nog meer deals en een mooie gelegenheid om nog even heerlijk te gaan vliegeren op een van de stranden rond Renesse

Let op! soms hebben we in de winkel een nog scherpere aanbieding omdat we daar niet te maken hebben met verpak en verzendkosten. Natuurlijk is het maken van een aanbieding op maat voor bijvoorbeeld een set vliegers ook het beste mogelijk in onze shop. Volgens ons komt het niet vaak voor dat u een lagere prijs gaat vinden. Ziet u een lagere prijs, laat het aub weten en we komen er vast uit!

Wij verzenden alleen binnen Nederland!

www.schouwsewinkel.nl

openingstijden winkel:

 

Dit jaar hebben veel producenten niet genoeg capaciteit om voldoende vliegers te kunnen leveren. Wij kiezen dit jaar voor een ruime keus in onze winkel en beperken daarom ons online aanbod. In onze winkel daarom nu nog heel veel keus in soorten en maten tegen scherpe prijzen!

In onze rubriek superdeals bieden wij een aantal leuke kites tegen speciale prijzen aan om in deze lastige tijden eens lekker buiten te kunnen onstspannen!  In de winkel hebben wij volop voorraad en nog veel meer aanbiedingen om deze lastige periode sportief door te komen. Op zoek naar een bepaald model? informeer vooraf naar de beschikbaarheid.

 

© 2010 - 2021 schouwsewinkelvliegers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel